Ayak Tenisi Turnuvası

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AYAK TENİSİ 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI

Battalgazi Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası Ve Ayak Tenisi Türkiye Kupası İl Elemeleri aşağıda belirtilen kurallar ve açıklamalar kapsamında Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Battalgazi Belediyesi ve Ayak Tenisi Federasyonu koordinesinde yapılacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ:                            23 AĞUSTOS 2023

FİKSTÜR ÇEKİMİ:                                        24 AĞUSTOS 2023

TURNUVA BAŞLANGIÇ TARİHİ:                25 AĞUSTOS 2023

TURNUVA KATEGORİSİ     :                       15 Yaş ve Üzeri

OYUNCU SAYISI:      3+1 Triple. Takımlar 3 asil, 1 yedek oyuncudan oluşacaktır.

OYUN SÜRESİ:        3 set üzerinden 2 set alan galip, 1 set 11 sayı(en son 13’de biter)

TURNUVA İÇİN GEREKLİ EVRAK VE BELGELER

• Her takım için başvuru formu doldurulacaktır. Kayıt anında oyuncu formu ve dekont teslim edilecektir.
  • Turnuvaya katılmak isteyen takımlar Federasyonun Ayak Tenisi Federasyonu                  İban: TR89 0013 4000 0188 2917 3000 01 (DENİZBANK) hesabına takım başı (3+1kisi) toplam 100 TL bağış olarak yatırılacaktır.
  • Açıklama kısmına – MALATYA- ve -Takım ismi- yazması gerekmektedir.
  • Dekont başvuruda teslim edilecektir.
  • Turnuva katılım formu doldurulup kayıt işlemi tamamlanacak.

MALATYA İL ELEMELERİ PLANLAMASI

• Turnuva 25 Ağustos 2023 tarihlerinde Battalgazi Belediyesi önünde yapılacaktır.
  • Turnuva İrtibat ve Turnuvaya Başvuru Sorumlusu Malatya Ayak Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Burak DÖNMEZ Telefon: 0544 304 48 44

GENEL HUSUSLAR

1. Karşılaşmalar FİFTA ve ATF oyun kuralları geçerlidir.
  2. Müsabakalar ATF resmi topu ile maçlar oynanacaktır.
  3. Müsabaka kartı olmayan oyuncu müsabakaya katılamayacaktır.
  4. Başvurular Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne yapılacaktır.(Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası 2.Kat)
  5. Turnuva tarihleri katılım sayısına göre gün sayısı değişiklik gösterebilir.
  6. Turnuva ile ilgili iş ve işlemler turnuva tertip komitesi tarafından yapılacaktır.
  7. Turnuvada Şampiyon olan takım ilimizi Türkiye kupasında temsil edecektir.
  8. Turnuva ile ilgili duyuruları, haberleri, turnuva fikstürlerini ve Ayrıntı bilgi almak için Ayak Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Burak DÖNMEZ( 0544 304 48 44) ile irtibat kurulması.
  9. ŞAMPİYONA ÖDÜLLERİ: Müsabakalarda ilk üç dereceye giren sporculara madalya ve kupa verilecektir, NOT: Ayrıca 1.olan takıma 4.000 TL, 2. olan takıma 3.000 TL ve 3. olan takıma 2.000 TL para ödülü verilecektir.